(NEW) [Bukan Kitab Rumi 2] BY Rumi

Bukan Kitab Rumi 2

Rumi Å 0 CHARACTERS

U yang mengajar kita bagaimana untuk menjadi alpha male semula setelah mungkin terdorong menjadi beta male Banyak yang aku belajar daripada buku ni Walaupun takda makwe tapi aku dapat jadi jantan selepas membaca buku ini Akan aku turuti segala arahan yang diberi asalkan tidak melanggar ukum syarak Aku dah berjaya sebarkan buku ini kepada member aku yang lain Last but not least good job bro Siapa yang tak berapa peduli dia akan kontrol perhubungan itu Padu Penulisam Rumi mengenai peraturan Jangan Contact memang aku tabik sepenuhnya Bagi mereka yang ingin mendapatkan semula ex aku sarankan buku yang padu mengenai peraturan Jangan Contact memang aku tabik sepenuhnya Bagi mereka yang ingin mendapatkan semula ex aku sarankan buku yang padu Pelbagai celoteh dan tips yang diberi oleh Rumi boleh diaplikasikan oleh kalian Selamat membac. Arik nafas dalam dalam sebab benda yang aku nak sampaikan dalam buku ini banyak lelaki sampai mati pun tak ada peluang dapat tahuSelepas baca buku ini aku jamin dalam masa 30 ari kau boleh mendapatkan kembali cinta kau yang ilang itu. Satu je aku nak cakap Aku syak ex aku baca buku ni pasal perangai dia sebijik sama dengan apa yang Rumi suruh buat Cuma dia masih kekal jadi ex Tahniah Rumi ps Kes studi buat banyak sikit baru orang yakin dengan cara kau bro Ya aku tahu perempuan diharamkan dari baca buku ni Aku cuba letak diri aku sebagai seorang lelaki yang cuba pikat balik ex aku Ternyata aku tak berhasil Bukan salah buku cuma jalan cerita aku tak sama dengan penceritaan buku ini Ada bahagian yang aku langgar Mungkin jugak ex aku ati dia sekeras batu Haha
"Aku Paling Suka Uote Kat "
paling suka uote kat tuh Andai gula tahu betapa manisnya cinta nescaya dia akan tertunduk malu kerna manisnya tak seberapa Jalaluddin Rumi Tak sangka buku acah2 men fr. Hidup kau menjadi gelap bilamana gf kesayangan kau tiba tiba berubah Do Better hati dan putuskanubungan korang tanpa sebabBerbulan malahan bertahun lamanya korang bercinta ada yang dah nak lamanya korang bercinta ada yang dah nak pun tup tup dia tingalkan kau begitu sahajaA. Om mars women from Venus
"Ada Dalam Penulisan Bahasa Melayu "
dalam penulisan bahasa Melayu try Recommended Inisiatif ini boleh digunapakai bukan saja untuk umat manusia yang retak seribu Takdir: Gundala The Official Movie Adaptation hatinya akibat ditinggalkan kekasih malah mungkin berpotensi dijadikan panduan untuk menambah keharmonian dalam perhubungan agar tidakambar dan lusuh Aku tidak menafikan ikhtiar yang disarankan sedikit sebanyak berupaya membantu para arjuna untuk bertindak balas terhadap situasi situasi tertentu kerana perempuan adalah amba Tuhan yang sangat kompleks Jadi berusahalah Kerana usaha itu tangga kejayaan antara buku yang paling lama aku tunggu nak keluar dan akhirnya keluar juga banyak benda betul dalam buku ni jadi baik korang beli dan baca Buk. Ku tahu kau mesti nak tau kan sebab musabab sebenarnya ex girlfriend kau buat macam tu kat kau Aku berani kerat TANGAN YANG KAU MESTI NAK TAHU yang kau mesti nak tahu lagipun jangan araplah orang perempuan ni nak cerita pasal benda tu dekat kauRileks ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *